ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی

قطر: جنگ غزه به اقتصاد منطقه آسیب می‌زند

وزیر دارایی قطر درباره تبعات جنگ غزه بر اقتصاد همه منطقه، هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۳ - ۲۸ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 18
کد خبر: ۲۲۴۰۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر دارایی قطر، علی الکواری در گفت‌وگو با رویترز هشدار داد که جنگ غزه اگر متوقف نشود، به اقتصاد خاورمیانه آسیب می‌رساند.

 

وزیر دارایی قطر در حاشیه مجمع جهانی داووس گفت: «جست‌وجوی راه‌حل دائمی برای مسئله اصلی خاورمیانه، که مساله فلسطین است، ضرورت دارد. این مساله با اقدام نظامی قابل حل نیست».

 

وزارت بهداشت غزه امروز چهارشنبه ۱۷ ژانویه اعلام کرد که شمار شهدای فلسطینی به ۲۴۴۴۸ تن رسیده و ۶۱۵۰۴ نفر دیگر هم مجروح شده‌اند.

 

الکواری افزود: اگر این مشکلات را در درازمدت، حل نشده رها کنید، ما همیشه چرخه‌های خشونت و طوفان‌های ناآرامی را پشت سر می‌گذاریم که دائما موجب کند‌شدن سرعت پیشرفت و رشد اقتصاد منطقه می‌شود.

 

نخست وزیر پیشین قطر، حمد بن جاسم هم اخیرا ضمن انتقاد شدید از انفعال کشورهای عربی در قبال مسئله فلسطین، تأکید کرد که با کم‌کاری این کشورها، طرف‌های خارجی به خود اجازه می‌دهند منطقه ما را در راستای منافع خود، متشنج کنند.

 

وضعیت امنیتی دریای سرخ به دنبال حملات آمریکا و انگلیس به یمنی‌ها طی روزهای اخیر وخیم‌تر شده است.

 

تعدادی از شرکت‌های کشتیرانی در جهان، از جمله شرکت‌های برجسته در بخش انرژی، مسیر کشتی‌های خود را به مسیری طولانی‌تر و گران‌تر در اطراف دماغه امید نیک در آفریقای جنوبی تغییر داده‌اند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار