بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن واکنش روسیه به ادعای ژاپن درباره جزایر کوریل بازداشت نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حمله پهپاد اسرائیلی به نبطیه لبنان تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو افزایش تعداد شهدای سقوط بسته‌های کمکی در غزه نشست فوق‌العاده اتحادیه عرب درباره غزه تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام!

قطر: جنگ غزه به اقتصاد منطقه آسیب می‌زند

وزیر دارایی قطر درباره تبعات جنگ غزه بر اقتصاد همه منطقه، هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۳ - ۲۸ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 18
کد خبر: ۲۲۴۰۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر دارایی قطر، علی الکواری در گفت‌وگو با رویترز هشدار داد که جنگ غزه اگر متوقف نشود، به اقتصاد خاورمیانه آسیب می‌رساند.

 

وزیر دارایی قطر در حاشیه مجمع جهانی داووس گفت: «جست‌وجوی راه‌حل دائمی برای مسئله اصلی خاورمیانه، که مساله فلسطین است، ضرورت دارد. این مساله با اقدام نظامی قابل حل نیست».

 

وزارت بهداشت غزه امروز چهارشنبه ۱۷ ژانویه اعلام کرد که شمار شهدای فلسطینی به ۲۴۴۴۸ تن رسیده و ۶۱۵۰۴ نفر دیگر هم مجروح شده‌اند.

 

الکواری افزود: اگر این مشکلات را در درازمدت، حل نشده رها کنید، ما همیشه چرخه‌های خشونت و طوفان‌های ناآرامی را پشت سر می‌گذاریم که دائما موجب کند‌شدن سرعت پیشرفت و رشد اقتصاد منطقه می‌شود.

 

نخست وزیر پیشین قطر، حمد بن جاسم هم اخیرا ضمن انتقاد شدید از انفعال کشورهای عربی در قبال مسئله فلسطین، تأکید کرد که با کم‌کاری این کشورها، طرف‌های خارجی به خود اجازه می‌دهند منطقه ما را در راستای منافع خود، متشنج کنند.

 

وضعیت امنیتی دریای سرخ به دنبال حملات آمریکا و انگلیس به یمنی‌ها طی روزهای اخیر وخیم‌تر شده است.

 

تعدادی از شرکت‌های کشتیرانی در جهان، از جمله شرکت‌های برجسته در بخش انرژی، مسیر کشتی‌های خود را به مسیری طولانی‌تر و گران‌تر در اطراف دماغه امید نیک در آفریقای جنوبی تغییر داده‌اند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار